.
081121.. FK Ulven - Borgs Bil. 3-1 (1-1)                                                                             Brommahallarna
000401.. 1-0 A.Soldan (G.Pettersson), 2-1 A.Chisena (P.Teljfors), 3-1 P.Teljfors (A.Chisena)
 
 
                 Gula kort:     J.Pettersson (osportsligt uppträdande)
                 Utvisning:     J.Pettersson (ojust spel)
 
 
Startuppställning (1-2-1):
  F  
  Gustav Pettersson  
     
VMF   HMF
Anders Soldan   Petter Teljfors
     
  L  
  Henrik Teljfors (K)  
     
  MV  
  Anders Karlsson-Hoff  
.
 
På bänken började:
.
Johan Mesterton ..(L),..Dani Abdallahad ..(HMF),..Andreas Chisena ..(VMF)
Johan Elofsson..(F),..Sebastién Gustin ..(F),..John Pettersson..(F)

Matchrapport:

Borgs Bil stod för motståndet i den första matchen denna fredag. Ett helt okej lag men mot Ulven räckte de inte till. De gulsvarta saknade Fadi som precis blivit farsa (GRATTIS!) men i hans ställe gjorde Anders "Hoffen" Karlsson-Hoff en stabil insats.

Soldan hängde 1-0 efter bara någon minuts spel då han chippade in bollen på pass från Gurra, motståndarna kvitterade innan paus men i andra glidtacklade Ginzo in 2-1 på Petters passning och vid 3-1 var rollerna de ombytta. En stark laginsats där det enda smolket i glädjebägaren var Jompas två helt onödiga utvisningar som man dock klarade på ett bra sätt via smart boxplay. Men man har i längden inte råd att dra på sig så klumpiga utvisningar.

Laguppställningen bestod denna gång av hela elva spelare. Detta beroende på att Gurra var småskadad efter stukningen förra veckan och inte riktigt kunde gå för fullt, därför rullade man tre man på topp (Gurra, Sebbe och Jojje som flyttades upp från sin normala mittfältsposition). När Gurras fot sedan inte riktigt höll hoppade Jompa in i hans ställe och lyckades alltså bli utvisad två gånger trots den lilla speltiden. En bedrift i sig... Dock blev han märkligt nog inte utvisad de två gula korten till trots.

 
Matchens höjdare:
Boxplayet, riktigt bra utfört!
 
Matchens bottennapp:
Att man helt onödigt tvingades till boxplay två gånger om...