.
090220.. FK Ulven - Boys. 6-0 (1-0)                                                                             Brommahallarna
000401.. 1-0 A.Chisena (D.Abdallahad), 2-0 D.Abdallahad, 3-0 D.Abdallahad (A.Chisena)
000401.. 4-0 B.Hjulström (D.Abdallahad), 5-0 A.Chisena, 6-0 J.Mesterton (D.Abdallahad)
 
 
                 Rött kort:     P.Teljfors (osportsligt uppträdande)
 
 
Startuppställning (1-2-1):
  F  
  Petter Teljfors  
     
VMF   HMF
André Nylund   Andreas Chisena
     
  L  
  Henrik Teljfors (K)  
     
  MV  
  Anders Karlsson-Hoff  
.
 
På bänken började:
.
Björn Hjulström ..(L),..Danial Hanna ..(VMF),..Johan Mesterton ..(HMF),..Dani Abdallahad ..(F)

Matchrapport:

Skillnaden jämfört med denna fredags första match (mot BBFF) var att man i matchen mot Boys stod med fullt manskap alltså fyra avbytare. Detta tack vare att Björn "Hjulle" Hjulström drog av sig sin gröna Bajentröja och svidade om till den gula Ulvenditon. Därefter tog han plats som libero där han bytte med Hegge. Matchen blev ganska konstig och förryckt p.g.a. ideliga utvisningar. Först att åka var Petter som redan i slutet av första visades det röda kortet efter att han blivit förbannad på domaren och slängt ur sig ett könsord. Ulven ledde då med 1-0 sedan Ginzo nätat. Fem minuter med en spelare kort följde men man klarade det exemplariskt och släppte knappt till några lägen.

När man sedan blev fullt manskap igen i andra halvlek rann siffrorna iväg och stannade till slut vid 6-0. Avslutningen på matchen var för övrigt ganska komisk då Boys ett tag spelade med endast två utespelare vilket gjorde att Ulven lekte sig fram till flera mål. 

 
Matchens höjdare:
Tre nya viktiga poäng i toppstriden smakar aldrig fel!
 
Matchens bottennapp:
Perkans onödiga utvisning och det eviga bolljoxandet i andra halvlek, varför ska det alltid dribblas till förbannelse så fort laget är överlägset? Våga spela hem och locka upp motståndarna!
 
Matchens Anders Frisk:
Domaren hade glömt sin domartröja och fick döma i t-shirt, hyfsat oproffsigt...