.
081114.. FK Ulven - GK Calypso. 4-2 (2-0)                                                                             Brommahallarna
000401.. 1-0 D.Abdallahad (straff), 2-0 G.Pettersson (A.Nylund)
000401.. 3-1 A.Nylund (D.Abdallahad), 4-2 D.Abdallahad (A.Nylund)

 

 
Startuppställning (1-2-1):
  F  
  André Nylund  
     
VMF   HMF
Gustav Pettersson   Andreas Chisena
     
  L  
  Henrik Teljfors (K)  
     
  MV  
  Fadi Abdallahad  
.
 
På bänken började:
.
Johan Mesterton ..(L-HMF),..John Pettersson ..(VMF),..Dani Abdallahad..(F)

Matchrapport:

Seriestart! Även i år kör Ulven med två lag i fredagsserierna, ett i div.1 och ett i div.2. Skillnaden mot ifjol är att man inte har två separata lag som kör varannan vecka utan istället bara har en inomhustrupp som spelar varje fredag. Årets trupp består av Fadi i mål samt Hegge, Mesterton, Ginzo, Gurra, Jojje, Soldan, Petter, Dani och Butcher. Första reserver är Robban, André och Jompa.

I match 1 ställdes man mot förra årets överlägsna segrare i div.3, GK Calypso. Ulven spelade dock en disciplinerad och effektiv fotboll och vann med 4-2. Inomhusspecialisten Dani gjorde 1-0 på straff sedan Gurra blivit fälld i straffområdet (eller ska vi kalla det falla rutinerat?). Gurra tryckte sedan själv in 2-0 vid den bortre stolpen sedan André slagit in en hörna från vänstern. Ulvens nr 2 trampade sedan strax innan paus snett och fick bryta matchen med en rejäl stukning. Detta gjorde att Jompa/André/Dani fick rulla på två platser (vänstermitt och forward).

I andra satte Calypso en reducering till 2-1 efter att Ulvens försvar stått och sovit på en frispark. Fadi räddade det första skottet men returen klarade han inte. Dani slog sedan en hörna som André gjorde mål på fram till 3-1, motståndarna reducerade till 3-2 även det på hörna (uselt markeringsspel) men Dani dödade definitivt matchen med sitt 4-2 mål som kom till efter snyggt väggspel med André.

Sammantaget en mycket bra seriepremiär med tanke på att man saknade en hel del ordinarie spelare. Markeringsspelet på fasta situationer föranleder dock lite kritik, där måste man vara mer på tårna.

 
Matchens höjdare:
Så pass bra spel i en seriepremiär är rätt ovanligt
 
Matchens bottennapp:
Att Gurra blev skadad när han var så bra innan skadan samt markeringsspelet