.
090206.. FK Ulven - Son Durisimos. 5-4 (2-4)                                                                             Brommahallarna
000401.. 1-0 P.Teljfors (A.Chisena), 2-2 J.Elofsson, 3-4 A.Nylund (D.Abdallahad)
000401.. 4-4 D.Abdallahad (J.Elofsson), 5-4 A.Chisena
 
 
Startuppställning (1-2-1):
  F  
  Petter Teljfors  
     
VMF   HMF
Andreas Chisena   Johan Elofsson
     
  L  
  Henrik Teljfors (K)  
     
  MV  
  Fadi Abdallahad  
.
 
På bänken började:
.
André Nylund ..(VMF),..Gustav Pettersson ..(HMF),..Dani Abdallahad ..(F)

Matchrapport:

Son Durisimos är ett riktigt svårspelat lag som spelar en ovanlig inomhusfotboll. Långsamt tempo, mycket bollhållande kombinerat med snabba tempoväxlingar och stenhårda välriktade skott. Ulven hade stora problem i mötet i höstas men lyckades då nå 2-2 till slut efter att ha tappat 1-0 till 1-2. Den här gången var utvecklingen liknande fast ännu mer extrem. Petter gav Ulven ledningen på Ginzos passning men motståndarna vände till 1-2 tack vare två kanonskott. Jojje lyckades dock få dit kvitteringen till 2-2 då han slog in returen på sitt eget skott.

Peruanerna var dock det bättre laget så långt och slog till med två snabba mål vilket innebar 2-4 i paus och tung uppförsbacke. Men Ulven anno 2009 är ett lag som ALDRIG viker ner sig... I andra började man ta för sig bättre i närkamperna, man låg tätare på motståndare och spelade mer aggressivt. Detta gjorde att Son Durisimos började komma ur balans och drog på sig klumpiga utvisningar. Ett gult kort för att ha sparkat bort bollen och ett rött kort för en ganska ful nedsparkning av Gurra. Där påstod motståndaren att Gurra armbågat honom på näsan och han blödde bevisligen närblod men om det nu var en armbåge så var den helt omedveten.

Ulven tackade och tog emot för de numerära överlägena och mycket tack vare detta lyckades man vända 2-4 till 5-4 i en riktigt stark andra halvlek. André sköt in 3-4, Dani satte kvitteringen och slutligen krutade Ginzo in en frispark fram till 5-4. En sanslöst skön seger som innebar att man ryckte ifrån peruanerna i division 2. Ännu en uddamålsseger denna säsong och ännu en stark vändning. Grym moral i laget!

 
Matchens höjdare:
Ginzos fantastiska räddning på mållinjen sedan Fadi blivit överspelad, Signore Chisena kom flygandes från ingenstans och glidtacklade snyggt bort bollen.
 
Matchens bottennapp:
Att ett så pass skönt och bra lag ska behöva hålla på med så mycket onödigt tjafs. Å andra sidan ska man kanske inte uttala sig med tanke på Ulvens uppträdande genom åren :)
 
Matchens teckenspråks-maffioso:
Son Durisimos anfallsstjärna som efter att Hegge bråkat lite med honom tecknade från distans att de skulle göra upp utanför efter matchen