.
070211.. FK Ulven/Bara Bajare - Näringslivets FF. 6-5 (2-5)                                              Brommahallarna
000401.. 1-3 R.Frisk (E.Galindo), 2-5 E.Galindo (R.Frisk), 3-5 P.Teljfors (M.Häggström)
000401.. 4-5 A.Nylund (J.Olofsson), 5-5 R.Tegelström (R.Frisk), 6-5 P.Teljfors (J.Olofsson)
.
Laguppställning (2-2):
 
Mattias Häggström  (mv)
(K) Henrik Teljfors  (hb)
Mattias Hedlund  (hb)
Rikard Tegelström  (hb)
Björn Hjulström   (vb)
Eduardo Galindo  (vb)
André Nylund  (hf)
Petter Teljfors  (hf)
Robert Frisk  (vf)
Johnny Olofsson  (vf)

Matchrapport:

För FUBB blev matchen mot serieledarna Näringslivets FF en riktig rysare. Efter en tam första halvlek där man låg under med hela 1-5 mot det tekniska och spelmässigt överlägsna motståndarlaget fick man i andra skåda den starkaste vändningen i Ulvens trettonåriga historia.

Man ska inte kunna vända 1-5 mot ett så pass duktigt lag som Näringslivet men med enorm vilja, kampmoral och jävlaranamma lyckades man knapra in mål efter mål och när Petter slog in 6-5 med någon minut kvar utbröt vilt jubel i FUBB-lägret. En fantastisk viljeinsats och en stor eloge till samtliga inblandade som visade gigantiskt hjärta. Som Hegge sa efter matchen "Idag är jag verkligen stolt över att vara kapten i det här laget"...

4-0 i andra halvlek alltså, snacka om urladdning. Det var inte mycket som tydde på det i första halvlek då det var lojt, slarvigt försvarsspel och omständligt anfallsspel. Men efter pausen där man pratade om vikten att dels spela enklare och framförallt börja smälla på i närkamperna visade man verkligen var skåpet ska stå. Dessutom var nog Eduardos 2-5 precis innan halvtid oerhört viktigt och psykologiskt liksom Petters 3-5 i inledningen av andra.

HÄRLIGT KRIGAT GRABBAR!!!

 

 

 

..