.
081128.. FK Ulven - Långholmen FC. 3-0 (3-0)                                                                             Brommahallarna
000401.. 1-0 A.Chisena (S.Gustin), 2-0 P.Teljfors, 3-0 A.Soldan (A.Chisena)
 
 
                 Rött kort:     P.Teljfors (bråk med motståndare)
 
 
Startuppställning (1-2-1):
  F  
  Petter Teljfors  
     
VMF   HMF
Anders Soldan   Dani Abdallahad
     
  L  
  Henrik Teljfors (K)  
     
  MV  
  Fadi Abdallahad  
.
 
På bänken började:
.
Johan Mesterton ..(L-VMF),..Andreas Chisena ..(HMF),..Sebastién Gustin ..(F)

Matchrapport:

FK Ulven-Långholmen FC, en klassiker i modern svensk korphistoria :) I seriesammanhang har man mötts fyra gånger (tre gånger har Ulven segrat) men det här var första gången man möttes inomhus. Precis som i alla utomhusmöten blev det en fysisk, tuff match i högt tempo, ett tempo som Ulven behärskade klart bäst. Den första halvleken var nog lagets bästa hittills den här säsongen. Man spelade distinkt, snabbt och var effektiva framåt. Ställningen i paus var hela 3-0 sedan Ginzo slagit in ettan i öppen kasse på Butchers perfekta sidledspass, Petter ensam kämpat sig igenom försvaret trots tuff uppvaktning och krutat in tvåan och Soldan tryckt in trean på pass från Ginzo.

I andra tappade man lite fokus, delvis p.g.a. det jättebråk som tillkom sedan en av deras spelare gett Petter ett knytnävsslag i nacken och denne replikerat. Det var full kalabalik ett tag innan man lugnade ner känslorna och domaren delade ut ett rött kort till vardera laget. Petter fick helt korrekt kliva av men tyvärr var det fel Långholmenspelare som fick lämna banan medan den störste idioten fick spela kvar. Ulvens övertag fortsatte dock i andra men några fler mål blev det inte. Det är alltid lika skönt att slå de ganska arroganta och framförallt skitsnackande engelsmännen. Sällan har väl orden "You fucking cunt!" uttalats så ofta på en fotbollsplan. Hur kan ett helt lag ha Tourettes syndrom?

Alla förtjänar stort beröm för sin insats, en genomgående riktigt bra match! 

 
Matchens höjdare:
Det strålande spelet i första halvlek, grymt effektivt i högt tempo!
 
Matchens bottennapp:
Motståndarnas attityd och jättebråket, nu får det räcka med utvisningar...