.
090116.. FK Ulven - Segeltorps Bil. 5-4 (1-3)                                                                             Brommahallarna
000401.. 1-1 S.Gustin (J.Elofsson), 2-4 S.Gustin (R.Frisk)
000401.. 3-4 J.Elofsson (S.Gustin) 4-4 J.Elofsson (S.Gustin), 5-4 S.Gustin (R.Frisk)
 
 
                 Rött kort:     F.Abdallahad (två gula kort)
                 Gula kort:     F.Abdallahad (snack)
                 Utvisning:     F.Abdallahad (snack)
 
Startuppställning (1-2-1):
  F  
  Sebastién Gustin  
     
VMF   HMF
André Nylund   Johan Elofsson
     
  L  
  Henrik Teljfors (K)  
     
  MV  
  Fadi Abdallahad  
.
 
På bänken började:
.
Danial Hanna ..(VMF),..Robert Frisk ..(HMF-F),..Anton ..(inhoppande MV)

Matchrapport:

Ett sargat Ulven som saknade inte mindre än sju (!) ordinarie spelare tog sig ikväll an de två tuffa motståndarna Segeltorps Bil (fd Västberga Trading) och Chaplins Team. Endast Fadi, Hegge, Jojje och Butcher var kvar av det lag som man vanligtvis har i fredagsserien och dessa fyra kompletterades av trion André, Robban och Danial som därmed gjorde inomhusdebut. Endast två avbytare alltså. Hegge/André/Danial rullade därför på libero/vänstermitt och Jojje/Robban/Butcher på högermitt/anfall.

I matchen mot Segeltorp började man piggt men släppte ändå in 0-1. Butcher kvitterade dock på Jojjes passning. Därefter stegade Fadi in i handlingen på ett mindre smart sätt då han lyckades snacka sig till inte bara ett gult kort utan även ett rött då han vägrade sluta. Fem minuters lagstraff och in i kassen hoppade André som tyvärr släppte in två mål under den tiden. Efter de fem minuternas slut kunde man som tur var låna in Bara Bajares keeper Anton som redan fanns i hallen. 1-3 i paus och tung uppförsbacke. Inte blev det bättre av att man sedan släppte in ett fjärde mål. Sedan skedde dock något som närmast kan liknas vid ett mirakel. Butcher hängde 2-4, Jojje tryckte in två mål fram till 4-4 och Butcher avgjorde med någon minut kvar när han satte 5-4 till Ulvenspelarnas stora glädje.

En helt osannolik vändning, speciellt med tanke på att man saknade så många spelare och mötte ett erkänt svårspelat motståndarlag. En grym laginsats och ett extra plus i kanten går såklart till Butcher som var hyperfarlig och inblandad i samtliga mål (tre mål och två assist) samt Jojje som gjorde två mål, en assist och var tillbaka i riktigt gammalt gott slag.

 
Matchens höjdare:
Vändningen! Sagolik lagmoral och vilja!
 
Matchens bottennapp:
Fadis ordsvada som ställde till onödiga problem för laget
 
Matchens citat:
"Du får fan sex plus av fem möjliga"
Hegge prisade Butcher efter matchen